Bedrijfsprofiel

iXin is uw producer voor een mooier winkelcentrum. Ons motto is: verbeter de winkelwereld. iXin is in 2003 opgericht door Inge Niks en heeft al betekenis mogen geven aan vele vernieuwingen. Waardevolle centra en gebieden zijn gecreëerd. U kunt iXin inschakelen om uw winkelcentrum te positioneren en samen een plan te maken voor een beter functionerend winkelcentrum of -gebied of retailconcept. iXin analyseert dus niet alleen de X in uw vraagstuk, maar zet met gevoel ook de puntjes op de i.  Door waardevolleplekke plekken te creëren voor mensen in samenwerking met alle belanghebbenden komen pas echt goede plannen tot stand. 

Door te durven afwijken van de gebaande paden en maatwerk te leveren, afhankelijk van de context, biedt iXin net dat extra in het planproces voor beter resultaat.

iXin werkt zowel voor de overheid als private partijen. Opdrachtgevers zijn o.a. de gemeentelijke, regionale en provinciale overheid, publiek-private samenwerkingsverbanden, beleggers, projectontwikkelaars en retailers.

Wij zijn trots op de diversiteit van onze opdrachtgevers en weten daardoor als geen ander hoe uiteenlopend de belangen kunnen liggen en vooral waar de speelruimte ligt om tot resultaat te komen. iXin werkt waar nodig samen met andere adviseurs. Tot ons vaste netwerk behoren Caracter Company en CityWorks.

iXin heeft alle beschikbare expertise onder haar hoede. iXin is zeer goed in staat om de juiste mensen en kennis uit verschillende disciplines bij elkaar te brengen voor een betere oplossing en goede samenwerking. Inlevingsvermogen en een intelligente aanpak spelen hierbij een rol en iXin heeft dat in huis. Door op onbevangen wijze stap voor stap het proces met een kritisch oog door te nemen kan snel resultaat worden geboekt. iXin is voor velen een spin in het web juist door de brede expertise toe te passen in (complexe) processen.

Logo iXin
Telefoon 030 - 22 323 94
E-mail info@ixin.nl